Politica in Domeniul Calitatii

Am crescut si ne-am maturizat constant cu trecerea anilor, reusind sa ne impunem prin rezultatele noastre si prin calitatea serviciilor pe care le prestam. Nu vom renunta niciodata la spiritul tanar care ne-a caracterizat dintotdeauna si pe care munca noastra in echipa ni-l cere in fiecare zi.


In centrul atentiei intregului personal se gaseste "CLIENTUL" pentru a carui satisfactie nimic nu este prea mult. Suntem garantul calitatii in relatia cu clientul nostru pentru ca:

  • La baza preocuparilor noastre se afla interesul pentru satisfacerea cerintelor clientilor, cu servicii de reparatii de inalta calitate la preturile si termenele contractate
  • Ne angajam in determinarea obiectiva, completa si fara ambiguitati a cerintelor clientului si in satisfacerea completa a acestor cerinte, prin dezvoltare unui “Sistem de Management al Calitatii” in conformitate cu cerintele SREN ISO 9001:2008.
  • Toate lucrarile noastre sunt garantate.

Bureau Veritas Onestitate, echidistanta, transparenta si confidentialitate sunt cuvintele cheie care stau la baza construirii si mentinerii unor bune relatii cu toti partenerii nostri de afaceri.

Politica manageriala este comunicata, afisata, insusita de tot personalul, disponibila pentru public pe site-ul nostru greenseas.ro, transmisa contractorilor si poate fi modificata sau completata ori de cate ori este nevoie.